GIPS S&L verzorgt Prokkelstages

Door: GIPS Spelen & Leren - Hans Diederen
Geplaatst op: maandag 2 juni 2014

Deze week is de Prokkelweek en GIPS S&L doet natuurlijk mee!!!

Over de Week van het Prokkelen
Onder de naam "Prokkel" startte in 2007 de Verstandelijk gehandicapten 2daagse. Acht organisaties, waaronder het Fonds verstandelijk gehandicapten, legden gezamenlijk de basis. Nu in 2013 zijn de Prokkel dagen uitgegroeid tot de Week van het Prokkelen. Jaarlijks vinden in de eerste week van juni, overal in Nederland, activiteiten plaats waarbij mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Deze activiteiten heten Prokkels, synoniem voor
"prikkelende ontmoetingen". Prokkels dragen bij aan de integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving.

Een drietal leerlingen van de Catharinaschool (kinderen met een verstandelijke beperking) komen een dagje snuffelen bij GIPS S&L. Op kantoor en op de scholen die we bezoeken.Wanneer: 02.06.2014 om 15:50u
Locatie: Kekrade, Heerlen, Kessel
     


Reactie(s)


Vesna Nikoletic - Bosankic
zei op 05-06-2014 om 12:28 uur
Vandaag begeleiden wij hier in het provinciehuis, bij het cluster Cultuur 2 prokkelstagiaires. Een daarvan gaat kijkje nemen bij de bijeenkomst van Jongeren Netwerk Limburg, die vandaag hier in huis plaats vindt.

Janine Verstegen van Provincie Limburg
zei op 03-07-2014 om 20:16 uur
De twee Prokkelstagiaires in het Provinciehuis waren heel geinteresseerd, we hadden een hele leuke en leerzame middag met elkaar.
Naam


Email


Uw reactie