Zoek het op Kiek, vind het in Limburg – Plaats het op kiek en iedereen kan het vinden.

Door: Stichting Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: woensdag 2 september 2020

SMOL, Burgerkracht, Spil in de Wijk en Limburg Positief Gezond zijn trots op het resultaat van de intensieve samenwerking: Een unieke Limburgse zoekmachine met daaraan gekoppeld een online podium.
We zijn nog volop in ontwikkeling en verwachten eind september ook bedrijven en organisaties een eigen podium te kunnen aanbieden. Weet je niet wat in je eigen leefomgeving aan aanbod en antwoorden te vinden is? Wil je dit wel graag weten maar weet je niet hoe te zoeken door te veel informatie? Kiek is de zoekmachine die je helpt bij het vinden van aanbod en antwoorden in de buurt. Met oog voor jouw omgeving. Zodat je lokaal vindt, waar je voorheen elders naar zocht. De zoekmachine is gekoppeld aan een online gratis podium voor iedereen in Limburg.
Het is handig, transparant, veilig en van ons allemaal. Leer je omgeving kennen, maak nieuwe verbindingen en kom in beweging.

#benaderbaar #lokaal #voorendoorlimburgers #veilig
Heb je suggesties of staat jouw website er nog niet bij? Laat het ons weten via de feedbackknop. Wil je ons helpen? Vertel het anderen
Aanmelden: info@kielimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie