Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg
Samenwerking maatschappelijke organisaties faciliteren


AdresWieënweg 75
Postcode6445CC
PlaatsBrunssum
Telefoon0455312058
Websitewww.stichtingsmol.nl
Emailinfo@stichtingsmol.nl
Contactpersoon Hans Diederen


Missie:

Kennis en kunde op het gebied van maatschappelijke thema's met elkaar verbinden door gebruik te maken van de moderne communicatie technieken. SMOL is actief in Limburg.
Visie:

Maatschappelijke organisaties hebben veel kennis in huis over allerhande maatschappelijke thema's. Deze op een slimme manier de kennis van organisaties samen in te zetten kan de maatschappelijke relevantie van deze organisaties enorm toenemen. Daartoe is het van belang dat maatschappelijke organisaties door blijven gaan met verbindingen leggen met elkaar, elkaar versterken en inspireren. Door op een andere manier te kijken naar je eigen kracht vergroot je de mogelijkheden van je eigen organisatie en die van anderen. SMOL kan daarbij faciliteren, ondersteunen en d.m.v. projecten deze processen aanjagen.
Doelstelling:

De stichting SMOL heeft de digitale community voor maatschappelijk organisaties ingericht met als doel het bevorderen van de samenwerking tussen de deelnemende organisaties.
Naast maatschappelijke organisaties kunnen organisatie toegelaten worden als deze de activiteiten van de organisaties de digitale community verbeteren of versterken. Het bestuur van de stichting bepaald of een organisatie onderdeel kan worden van de digitale community.
De digitale community is een kennis uitwisseling platform niet bedoeld voor commerciële activiteiten.

Bestuur:
Hans Diederen - Voorzitter - Stichting GIPS
Arthur Jansen - Secretaris - Mentorschap
Heidy Amory - Algemeen Bestuurslid - FAM! Netwerk

Raad van Toezicht:
John Wilbers - Jeugdwerk Limburg
Marjo Daniels - PPD Limburg
Mirte Janssen - Scouting Limburg


Medewerkers
H. Amory
Consultant SMOL
Hans Diederen
Voorzitter