Zero Discrimination Day

Door: ADV Limburg - Randy van Duuren
Geplaatst op: woensdag 1 maart 2023

Vandaag is het Zero Discrimination Day. Discriminatie kan overal voorkomen, het kan iedereen overkomen en iedereen kan er iets tegen doen. COC Limburg en ADV Limburg vinden het belangrijk om dit onder de aandacht te brengen. COC Limburg heeft daarom een speciale knop op de website gemaakt om melden makkelijker te maken. ADV Limburg heeft bovendien een WhatsApp-functie toegevoegd waardoor wij nog makkelijker te bereiken zijn.

Waarvoor kun je bij ADV Limburg terecht?
Iedereen die zich gediscrimineerd voelt – op welke grond dan ook – kan zich bij ADV Limburg melden. Melden heeft altijd zin. Alleen door te melden kan er daadwerkelijk iets worden gedaan aan discriminatie. Daarmee help je niet alleen jezelf maar help je ook te voorkomen dat het een ander overkomt. De dienstverlening van ADV Limburg is gratis.

ADV Limburg neemt elk discriminatie-incident, groot of klein, serieus.
• Je kunt je hart luchten, maar ADV Limburg kan je ook begeleiden bij het nemen van stappen, zoals bemiddeling, het starten van een procedure of het doen van aangifte.
• Wil je weten of wat jou is overkomen discriminatie is, wat wel en niet geoorloofd is volgens de wet en wat je eraan kunt doen? Deskundige klachtbehandelaars beantwoorden je vragen.
• Ook als je zelf niet gediscrimineerd bent, maar discriminatie tegenkomt in je omgeving, meld het bij ADV Limburg.

Meld discriminatie op
ADVLimburg.nl
043-3218489Meer informatie: coclimburg.nl
Aanmelden: klik hier
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie