Wij verwelkomen van harte Cyril Laugs als nieuw bestuurslid bij onze stichting.

Door: Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2022

Een welkome aanvulling. We hebben Cyril gevraagd om zich even voor te stellen: 'Mijn naam is Cyril Laugs en ik draai al enkele jaren mee in het sociaal domein en heb bij, of met, verschillende maatschappelijke organisaties gewerkt. Op dit moment werk ik alweer 2 jaar bij Humanitas waar ik in heel Limburg de besturen en vrijwilligers ondersteun.
Toen ik gevraagd werd om aan te sluiten bij het bestuur van SMOL voelde ik me vereerd en werd ik meteen enthousiast. Ik heb in al die jaren gezien en ervaren hoe maatschappelijke organisaties steeds weer opnieuw de verbinding proberen te zoeken met elkaar, worstelen met dezelfde uitdagingen en soms kansen mislopen om samen zaken te verbeteren.
Hier ligt een mooie taak voor SMOL. Samen met mijn collega’s wil ik toewerken naar een situatie waarin SMOL een verbinder is, kan meedenken in oplossingen, deuren kan openen om met de juiste mensen aan tafel te komen, samenwerkingen kan faciliteren en nog veel meer kan betekenen voor al die mooie maatschappelijke organisaties die actief zijn in Limburg.
SMOL is een aanvulling, een ondersteuning, een verbindende organisatie. Ik zie het als een middel dat gebruikt moet worden om samen nóg meer voor mensen in Limburg te kunnen betekenen. Daar probeer ik al jaren aan bij te dragen en vanaf nu dus ook vanuit een rol als bestuurslid bij SMOL'.
Meer informatie: stichtingsmol.nl
Aanmelden: info@stichtingsmol.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie