Week van de Opvoeding

Door: Speeltuinwerk Limburg - Carlien Schouten
Geplaatst op: woensdag 8 oktober 2014

Samen met collega's Scouting Limburg, JongNl, IVN/Scharrelkids, Jeugdwerk Limburg en vele andere betrokkenen hebben we ook dit jaar onze ondersteuning voor de Week van de Opvoeding weer voor elkaar.Al voor het vierde jaar op rij zoeken we op deze manier contact met de Limburgse centra voor jeugd en gezin die in elke gemeente actief zijn. Je kunt er terecht met opvoedvragen.

Dit jaar heeft de feestelijke week het thema Ik tel tot tien. Natuurlijk refereert dat naar de momenten waarbij je als opvoeder tot tien moet tellen, maar zeker ook naar de mogelijkheid om dat tellen op een leuke manier in te zetten: nog tien hapjes, nog tien tellen en dan uit de douche, en het aloude wie niet weg is is gezien...ik tel tot tien tien dat refereert aan het buiten spelen.

En die insteek pikken we er natuurlijk graag uit als echte buitenspelers! Deze keer heeft ons kadootje voor de CJG's en hun bezoekers de vorm van een krant. Alle artikelen zijn geschreven met een warm hart voor buiten spelen en bewegen; ieder vanuit een eigen visie en achtergrond.

Zo kunnen we gezamenlijk laten zien waarom buiten spelen en bewegen zo ontzettend belangrijk is. Iedereen, elke dag! Dus ook in de herfst en de winter!

En ook daarvoor is de krant een prima motivatie!
Wij zijn er trots op!Wanneer: 08.10.2014 om 00:00u
Meer informatie:
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie