Speeltuinwerk Limburg
SpeL begeleidt en ondersteunt projecten die ruimte geven aan buiten spelen, om daarmee buiten spelen voor alle kinderen in Limburg mogelijk maken.


AdresMunsterstraat 61
Postcode6041GA
PlaatsRoermond
Telefoon0475 310233
Websitewww.speeltuinwerklimburg.nl
Emailinfo@speeltuinwerklimburg.nl
Contactpersoon Sabine van Doorn
Volg ons op social media:


Missie:

Speeltuinwerk Limburg begeleidt en ondersteunt projecten die ruimte geven aan buiten spelen, om daarmee buiten spelen voor alle kinderen in Limburg mogelijk maken. Ons motto: ieder kind, elke dag.
Visie:

Buiten spelen moet voor ieder kind vanzelfsprekend zijn. Buiten spelen en buiten zijn is goed voor de ontwikkeling van mensen, het is gezond en belangrijk. Ruimte geven aan buiten spelen biedt een waardevolle bijdrage aan de samenleving van nu en straks.
Doelstelling:

Speeltuinwerk Limburg heeft als doelstelling om buiten spelen voor alle Limburgse kinderen mogelijk te maken: ieder kind, elke dag! Dat doen we door speelinitiatieven te ondersteunen en te begeleiden. Onze traditie komt uit het speeltuinwerk, maar in de trend van de tijd is dat breder geworden. Buiten spelen is onze missie, de locatie of organisatie mag alles zijn: schoolpleinen, burgerinitiatieven, kinderopvang, gemeentebeleid.
Buiten spelen is goed en gezond, maar vooral ook heel gezellig!


Medewerkers
Sabine van Doorn
Office Manager