UITNODIGING jubileumfestival 25 jaar JongNL Limburg met congres, receptie en feest!!

Door: JongNL Limburg - Leon Hoenen
Geplaatst op: donderdag 19 juli 2018

JongNL Limburg 25 jaar!!

Opgericht in 1945 als Jong Nederland en in 1993 als zelfstandige koepel verder gegaan als JongNL Limburg.

Bij gelegenheid van haar 25-jarig bestaan organiseert JongNL Limburg op zaterdag 15 september een congres, waarvoor wij u graag uitnodigen.
Het thema luidt: 'De JongNL-methode, 25 Jaar Actief Preventief. Hoe de JongNL-methode een actieve bijdrage levert aan een gezonde en leefbare samenleving'.

Met de explosief stijgende kosten van jeugdzorg is dit een uiterst actueel thema, zowel voor gemeenten als provincie. We zullen het verhaal van JongNL, de waarden en de werkwijze, op een aansprekende manier voor het voetlicht brengen.

JongNL Limburg is de door de provincie Limburg erkende maatschappelijke organisatie, de provinciale koepel van 43 plaatselijke afdelingen met 4.500 jeugdleden en ruim 1.750 vrijwilligers. We vinden het fijn als u als lid van het Limburgs Parlement erbij bent; de provincie maakt JongNL Limburg immers mede mogelijk. Met de komende verkiezingen in het achterhoofd wordt dit een belangrijk congres, dat u niet mag missen. Het biedt belangrijke bouwstenen voor preventief jeugdbeleid van de provincie in de nabije toekomst.

JongNL werkt preventief als het gaat om het voorkomen van afwijkend gedrag van kinderen en jongeren. Bij JongNL is iedereen welkom en het kind met zijn specifieke talenten én beperkingen staat centraal. Spelenderwijs leert het – ongeacht religie of land van herkomst - samenleven met een grote diversiteit aan leeftijdsgenoten. Samenwerken met respect voor en vertrouwen in elkaar, in een veilige omgeving, vormt de basis voor plezierig samenspel, creatieve ontwikkeling en natuurbeleving. Kinderen leren bij JongNL van jongs af aan zich spelenderwijs te ontwikkelen en daarbij rekening te houden met elkaar. Door hun opgedane ervaringen binnen JongNL groeien kinderen en hun leiders en leidsters uit tot volwaardige leden van de Limburgse samenleving, in een voortdurend veranderende wereld. Zo levert JongNL een continue en positieve bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving, waarin mensen zich met elkaar verbinden. In dit congres gaan de sprekers in op het geheim van deze formule…

Bijgaand vindt u onze digitale uitnodigingskaart met alle programmagegevens.
Alle maatschappelijke organisaties hebben de uitnodiging ook per post ontvangen.

Nog meer informatie over JongNL vindt u op www.jongnl.nl.
Opgeven kunt u door een mail te sturen aan info@jongnl.nl
Extra uitnodigingen aanvragen per mail: info@jongnl.nl. Wij verheugen ons nu al op uw komst!Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 15.09.2018 om 00:00u
Locatie: Gemeenschapshuis In Kepèl Kerkstraat 27, 5981 CD Panningen
Kosten: gratis
Aanmelden: via info@jongnl.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie