Uitnodiging emPOWER jouw initiatief! Wie wint de hoofdprijs van €2500,-?

Door: De Pijler onderdeel van Burgerkracht Limburg - Stephanie Schols
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Al decennialang is zo’n 50% van de volwassen bevolking actief als vrijwilliger (CBS). Dat is mooi, want daar waar veel mensen zich inspannen voor de lokale samenleving, is meer samenhang. Voor wat mensen zelf oppakken is vaak meer draagvlak, bewondering en medewerking. En daar waar een overheid die zich meer en meer terugtrekt, groeit het belang van vrijwilligers en burgerinitiatieven iedere dag. Zonder hun belangeloze inzet is het voor veel organisaties onmogelijk om hun maatschappelijke functie goed te kunnen vervullen.

De Pijler, Burgerkracht Limburg en de Rabobank doorzien het belang van burgerinitiatieven en willen hen de gelegenheid bieden om kans te maken op een financiële bijdrage. Initiatieven kunnen zich kosteloos inschrijven, waarna er een selectie gemaakt wordt door de organiserende partijen. Uiteindelijk worden 5 initiatieven uitgenodigd om deel te nemen aan de daadwerkelijke competitie op 21 januari, waarin zij dus kans maken op de hoofdprijs van €2500,-. Daarnaast gaat niemand van de finalisten naar huis met lege handen! In de bijlagen vind je meer informatie terug over zaken als criteria en inschrijfmogelijkheden.

OPROEP
Ben of ken jij een burgerinitiatief dat zich inzet om armoede en sociale uitsluiting binnen Limburg te voorkomen of terug te dringen? Attendeer hen dan op deze competitie! Delen van deze uitnodiging met uw eigen netwerk wordt ten zeerste gewaardeerd.
Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 21.01.2019 om 17:30u
Meer informatie: depijler.nl
Locatie: Rabobank Roermond-Echt, Schepersweg 111, 6049CV Herten.
Kosten: 0,00
Aanmelden: Klik hier - Burgerinitiatieven gezocht
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie