Thematheater Zelf Sjöldj

Door: Scouting Limburg - Myrthe Janssen
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2019

Dit jaar besteedt Scouting Limburg aandacht aan thema’s rondom kinderen en armoede. Een voorbeeld daarvan is het door Scouting Limburg in ontwikkeling zijnde project “Methodisch Jeugdwerk voor iedereen” in samenwerking met JongNL Limburg en Hastijns. Hierin wordt voorlichting gegeven en methodieken aangereikt, zodat kinderen, die het thuis niet zo breed hebben, toch lid van Scouting kunnen blijven.

Om meer inzicht en begrip te krijgen over armoede organiseert Scouting Limburg op donderdagavond 23 mei in samenwerking met Stichting Turba en het Kansfonds de theatervoorstelling “Zelf Sjöldj” bij Scouting St. Salvius in Limbricht.

Tijdens deze avond worden in sketches, monologen en liedjes verhalen verteld van mensen die in armoede leven of hebben geleefd. Verhalen met een traan, maar zeker ook met een glimlach en soms zelfs met een schaterlach. Onderdeel van het thematheater is dat de gasten worden uitgedaagd om zelf na te denken over hun opvattingen over armoede.

De voorstelling begint om 20.00 uur en het thematheater wordt verzorgd door acteurs en medewerkers van Stichting Turba.Wanneer: 23.05.2019 om 20:00u
Meer informatie: stichtingturba.nl
Locatie: Scouting St. Salvius Limbricht
Kosten: Gratis
Aanmelden: klik hier
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie