The making of - Alles is politiek

Door: Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: zaterdag 6 februari 2021

Over de makers
Mees Walter en Anoek Oostermeijer zijn een kunstenaarsduo afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht als performer en regisseuse. Ze maken interdisciplinaire kunst waarmee ze graag bruggen slaan tussen culturele en maatschappelijke organisaties in Zuid-Nederland. Zo werken ze samen met Het Laagland, Toneelgroep Maastricht, VIA ZUID - Talent ontwikkeling podium kunsten Limburg, Cultuurmakers Maastricht, Podium Bloos, GGD Limburg en De Rutgers Stichting. Ze werken zowel autonoom als in opdracht en staan altijd open voor samenwerkingen. In hun autonome werk focussen ze zich met hun projecten op de acceptatie en normalisatie van gender en seksuele diversiteit in Zuid-Nederland.

De opdracht
“We kregen via VIA ZUID de vraag of we wilden nadenken over een stemcampagne voor Limburgers. Geïnitieerd vanuit SMOL, mogelijk gemaakt door en voor de provincie Limburg. Dit paste perfect bij onze wens om kunst en het sociale domein aan elkaar te verbinden.”
Wij (SMOL) waren meteen enthousiast. Niet alleen het geweldige idee van Mees en Anoek, maar vooral ook hun aanstekelijke enthousiasme en positieve spirit maakte dat wij snel samen aan de slag zijn gegaan. Het was een leuk proces en we zijn blij met het resultaat. Limburgers ga stemmen! #limburgstem


Alles is Politiek is een initiatief van:
ABC - ADV Limburg - Buddyzorg Limburg - Cubiss - FAM! - GIPS S&L - Humanitas - Jeugdwerk Limburg - JNL - JongNL - Limburg - KBO Limburg - LAJK - Leergeld Limburg - LKV -MNLi - POVL - PPD - Scouting Limburg - SMKK - SMOL - Speeltuinwerk Limburg - VKKL - ZijActief Limburg - Zonnenbloem.
In opdracht van de Provincie Limburg.Meer informatie: www.stichtingsmol.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie