Spil-X-Talk Vrijwilligersacademie Limburg

Door: Vrijwilligersacademie Limburg - Hans Diederen
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2024

De komende jaren groeit het aantal mensen dat met pensioen gaat. Met als gevolg een groot aanbod aan potentiële, professionele vrijwilligers. Vrijwilligers die we de komende jaren hard nodig zullen hebben. Laten we ze daarom omarmen en de weg naar passend vrijwilligerswerk zo eenvoudig mogelijk maken. Want alleen samen met elkaar kunnen we de grote uitdagingen aangaan die er ook in Limburg zijn en nog zullen komen.

Daarom delen we sinds begin 2024 kennis en kunde bij de Vrijwilligersacademie Limburg. We informeren, inspireren, scholen, vinden en verbinden mensen en initiatieven op lokaal, regionaal én provinciaal niveau. Dat doen we offline i.s.m. SIDW ON TOUR en online i.s.m. KIEKLimburg.

We vertellen je tijdens onze Spil-X-Talk, bij de Spil in de Wijk Netwerkconferentie op 27 juni a.s., graag hoe we dat doen. Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen. Wat werkt goed en wat juist niet? Waar liggen de uitdagingen en de kansen? Waar is behoefte aan? Alleen samen kunnen we met de Vrijwilligersacademie Limburg al die mensen en initiatieven ondersteunen die in Limburg het verschil willen en kunnen maken.

Wanneer: 27.06.2024 om 12:30u
Meer informatie: kieklimburg.nl
Locatie: Steyl
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden: Aanmelden
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie