Reacties uit het gastenboek.

Door: GIPS Spelen & Leren - Patrick ten Bruggencate
Geplaatst op: vrijdag 4 augustus 2023

Wanneer leerlingen deel hebben genomen aan ons project wordt er regelmatig een reactie achtergelaten in ons gastenboek.
Zie hier een kleine greep uit deze reacties.
Meer reacties lezen? Bezoek dan de volgende link: https://gips-sl.nl/gastenboek

Eerst had ik een heel ander inzicht van iemand met een beperking. maar toen ik in een rolstoel moest gaan rijden, of een soort bril moest op doen en nog veel meer dingen, dacht ik echt van: dit is echt lastig, en nu snap ik hoe het is om een beperking te hebben. verder waren de levensverhalen van de mensen die ons les gaven heel interessant. het ging ook veel te snel, superleuk!
-Maxim

Ik vond het heel leuk en ze zijn ook helemaal niet zielig en ze zijn ook hele leuke mensen en ik vond de veters strikken met een hand heel erg moeilijk en ik vond het wel jammer dat Martijn ziek was sommige opdrachten waren heel moeilijk zoals die van Jhon maar sommige zoals die van Ien was wel makkelijk en ik hoop dat de andere klassen ik veel plezier dan hebben ik hoop dat ik ze weer een zien.
groetjes Zoey

Hallo Jan, Marleen, Peter, Saskia, Adri, Emil, Herbert & Ton,

Ik vond het leuk dat jullie zijn geweest en ik heb heel veel respect voor jullie. Ik heb er veel van geleerd en Leuk ervaren hoe het is om een handicap te hebben. G.I.P.S ga vooral zo door. Ik hoop dat jullie allen nog een fijne dag hebben.
Groet van Guus.

Hoi het was leuk en er was goede uitleg. Jullie maakten het interessant op jullie eigen manier. We vonden jullie verhalen interessant en inspirerend. We leerden veel van jullie spelletjes. We vonden het goed dat we ook een beetje privévragen mochten stellen.
liefs Dylano Ivani Bruce Pie Jailey

het was heel leuk het was mega leerzaam het was duidenlijke in formatie voor jong en oud we hebben er van genoten we raden iedereen dit aan en hartelijk dank naar iedereen diet dit ogenlijk maakte mijn hele klas heeft er van genoten dus dankje wel voor mooie gebaar voor onze school groetjes xavi uit groep 8 van de bassisschool de Sleye uit heel.Meer informatie: gips-sl.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie