Première documentaire ‘Samen groener doen’

Door: COS Limburg - Jasper Wichers
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

In een uitverkochte zaal vindt op vrijdagavond 21 december tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.
In de documentaire komen verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen aan het woord die ingaan op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.

De documentaire wordt ingeleid door Kim Schmitz, wethouder duurzaamheid van de gemeente Sittard-Geleen.
De ondernemers die in de documentaire aan het woord komen zijn Koen van Beek van COFFEE MUNDO, Roos ten Zeldam van Groenten van Roos, Nicole Probst van Next2You, Louise van Wamel van Balsemien Gezondheidswinkel en Bert Ramakers van Zorgboerderij Ophovenerhof

Na afloop van de documentaire vindt er een vraag&antwoord plaats met de geïnterviewde ondernemers en de wethouder. De presentatie van de avond is in handen van Peter Moulen. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

Het NICE netwerkevent maakt onderdeel uit van de Global Goals campagne van de gemeente Sittard-Geleen en wordt georganiseerd door NICEway, Vereniging Mondiaal Beleid en COS Limburg. De documentaire is tot stand gekomen in samenwerking met MCSharQ
Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor de première, de zaal is vol.
De documentaire is na 21 december te zien via de youtube kanalen van NICEway en COS Limburg.
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie