Pijlerlezing Gek met Geld

Door: De Pijler onderdeel van Burgerkracht Limburg - Stephanie Schols
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Rationeel versus irrationeel gedrag: dat mensen niet altijd verstandige keuzes maken op financieel gebied, is inmiddels voor velen bekend. Maar wat betekent dit voor de omgang met geld? Waarom maken mensen bepaalde financiële keuzes? En hoe kunnen we hen helpen en motiveren om betere keuzes te maken?

In deze lezing deelt Minou van der Werf, Senior Onderzoeker bij NIBUD verschillende gedragsinzichten en psychologische aspecten die relevant zijn voor hoe mensen met geld omgaan. Specifiek zal aandacht besteed worden aan mensen die financiële schaarste ervaren, zoals schuldenaren en mensen in armoede. Zoals gebruikelijk is deelname kosteloos en is iedereen welkom bij de Pijlerlezing. Bekijk de bijlage voor meer informatie over de lezing en locatie. Delen van deze uitnodiging met uw eigen netwerk, wordt gewaardeerd.

AFSLUITENDE BORREL:
Omdat dit de eerste lezing in 2019 betreft, willen wij deze lezing in een ‘nieuwjaarsjasje’ steken, waarbij we ook kort terugblikken op de activiteiten van 2018. Tevens bieden wij onze gasten 2 consumptiebonnen aan om na afloop van de lezing nog even gezellig na te praten en te netwerken onder het genot van een drankje. Extra consumpties zijn voor eigen rekening.Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 16.01.2019 om 00:00u
Meer informatie: depijler.nl
Locatie: JACQUELINE ROUFSWEG 1, 6136VG SITTARD
Kosten: 0,00
Aanmelden: depijler@burgerkrachtlimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie