Pijlerconferentie 'in gesprek met'

Door: De Pijler onderdeel van Burgerkracht Limburg - Rene Suijkerbuijk
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

IN GESPREK MET…
‘In gesprek met’ dat is de titel van de conferentie rondom sociale zekerheid die De Pijler op 7 februari 2019 organiseert.
Een conferentie waarin we niet praten over burgers, organisaties, beleidsmakers en bestuurders maar mét. We nodigen mensen met een innovatieve visie en ideeën uit, zij die een zekere invloed hebben. Samen met de aanwezigen gaan we met elkaar het gesprek aan over verschillende thema’s. Centraal staat de sociale zekerheid, in de brede zin van het woord. Aan het einde van de dag willen we suggesties aan bestuur en politiek afgeven.
Deze middag wordt gepresenteerd vanaf een heus marktplein waar burgerinitiatieven, belangenorganisaties en/of vrijwilligersgroepen de gelegenheid krijgen zich te presenteren. Interesse om uw organisatie of initiatief te laten zien en deel uit te maken van deze markt? Neem dan contact met ons op via depijler@burgerkrachtlimburg o.v.v. Markt.
De conferentie vindt plaats in Het Forum in Roermond en begint om 12:30 uur. Rond 17:00 uur sluiten we af met een netwerkborrel.
Reserveer de datum al in uw agenda! Het definitieve programma volgt. Aanmelden kan via e-mail naar: depijler@burgerkrachtlimburg.nl
Wanneer: 07.02.2019 om 12:30u
Meer informatie:
Locatie: Het Forum in Roermond
Aanmelden: depijler@burgerkrachtlimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie