Nieuwe datum voor de MO-themadag; 2 april 2022

Door: Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: vrijdag 14 januari 2022

Beste mensen, vanwege de huidige situatie rondom Corona hebben wij besloten de bijeenkomst weer te verplaatsen en nu naar 2 april 2022. We hopen jullie dan te mogen ontmoeten. Had je je al aangemeld en je bent die dag ook graag aanwezig dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Mocht je op 2 april verhinderd zijn dan horen wij dat graag. We zullen ongeveer een week van te voren nog een welkomstmail sturen met alle informatie.

Hier nogmaals de informatie:

De kledingbank, ZijActief, Stichting GIPS en SMOL hebben de handen ineengeslagen om dit jaar de THEMADAG 2021 i.o.v. de Provincie Limburg voor alle MO's te organiseren. De MO-themadag van dit jaar staat in het teken van elkaar (beter) leren kennen, netwerken en kansen ontdekken t.b.v. de maatschappelijke erkende organisaties van Limburg. In een interactief programma, dat draait om ontmoeting, kennismaking en inzichten krijgen in elkaars activiteiten, leren we van elkaar hoe we allemaal werken aan de doelstellingen van de Sociale Agenda.
En niet onbelangrijk: hoe jou dit kan helpen bij het verwezenlijken van de doelstellingen van jouw organisatie! Dit alles gebeurt in een interactief programma onder leiding van Max Herold.

Max Herold is organisatie- leer- en ontwikkel adviseur bij de Rijksoverheid. Hij is gepromoveerd op het ontwerp: de relatie tussen ongeschreven regels en open beleidsontwikkeling. Hij heeft al behoorlijk wat organisatienetwerken geholpen om de gezamenlijke belangen inzichtelijk te krijgen. Met een door hem ontwikkelde methodiek worden kansen tastbaar gemaakt en in kaart gebracht.

PROGRAMMA
09.30 Welkomstwoord
09.40 Introductie en uitleg van het programma
09.45 Aan de slag met meedoen en waarderend netwerken
10.35 Pauze
11.00 Leren van best practices
12.45 Lunch
13.30 Wat is de gedroomde toekomst?
14.45 Pauze
15.00 Welke voorwaarden zijn nodig voor succes?
15.20 Samen de route naar de toekomst uitstippelen
16.10 Presentatie van het resultaat
17.00 Netwerkborrel

Aan het einde van de dag krijgt iedereen het resultaat in de vorm van een rapportage toegezonden.

Mis deze inspirerende dag niet ! Per organisatie kunnen maximaal twee personen meedoen. Schrijf je snel in via heidyamory@stichtingsmol.nlAanmelden: heidyamory@stichtingsmol.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie