Meeting Generations

Door: COC Limburg - Bryan Schleipen
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Drank, goede gesprekken, gezelligheid en 40 jaar leeftijdsverschil bij de generatie-pubquiz voor lesbische, bisekuele, trans- en queer vrouwen van alle leeftijden. Ga de strijd én het gesprek aan!

Hoe was dat eigenlijk, lesbisch zijn in de jaren '50? Waren alle lesbische vrouwen in de jaren '80 mannenhaters? Noemen lesbiennes van twintig zich nog wel lesbisch? Bestond biseksualiteit en transgender-zijn uberhaupt 30 jaar geleden? Wat houdt dat anti-hokjesdenken van de queers in?

Allemaal vragen waar wij, Expreszo Limburg, Roze 50 plus en Stichting OndersteBoven, mee zitten. Want, ondanks een gemeenschappelijke geschiedenis, ontmoeten LBTQ-vrouwen van verschillende generaties elkaar zelden. Hoe goed kennen wij elkaar nou eigenlijk?

Daar gaan wij verandering in brengen! Samen met Zij Limburg, COC Limburg en De Kringen organiseren wij de allereerste generatie-pubquiz en jij kan erbij zijn! Schrijf je snel in via de website, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Heb je hulp nodig met vervoer, vermeld het dan bij de inschrijving!Wanneer: 21.06.2014 om 19:00u
Meer informatie:
Locatie: Caf� Ros�, Bogaardenstraat 43, 6211SN Maastricht
Kosten: � 3,= p.p.
Aanmelden: klik hier
     


Reactie(s)


Francien Somers van ANBO Projectgroep Limburg
zei op 11-06-2014 om 11:38 uur
Hi Bryan, wie is Zij Limburg??

Bryan Schleipen van COC Limburg
zei op 11-06-2014 om 11:42 uur
https://www.facebook.com/ZijLimburg/info
Naam


Email


Uw reactie