MAAK GRATIS KENNIS MET JEUGDWERK LIMBURG IN 2019!

Door: Jeugdwerk Limburg - Yvette Cornielje
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Jeugd- en jongerenwerkorganisaties, die nader kennis willen maken met Jeugdwerk Limburg en haar dienstenaanbod, kunnen geheel vrijblijvend gebruikmaken van een jaar lang gratis lidmaatschap. Aanmelden kan elk moment. Deze aanbieding geldt ook voor andere vrijwilligersorganisaties, die gebruik willen maken van het dienstenaanbod.
Jeugdwerk Limburg is een vereniging van 120 door vrijwilligers gerunde jeugd- en jongerenwerkorganisaties in Limburg. Dit zijn jeugdwerkorganisaties die wekelijks clubwerk en andere activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren organiseren, maar ook kindervakantiewerkorganisaties.
Jeugdwerk Limburg is een vraaggerichte organisatie. Zij ondersteunt met haar activiteiten de lokale vrijwilligers bij de uitvoering van hun werk. Zo zijn er de adviseurs van Jeugdwerk Limburg. Zij dienen als vraagbaak en kunnen antwoord geven op vele vragen.
Daarnaast heeft Jeugdwerk Limburg een breed scholingsaanbod, dat bestaat uit meer dan 60 verschillende workshops. Deze kunnen desgewenst ook op maat worden aangeboden binnen de eigen jeugdwerkorganisatie.
Naast activiteiten voor vrijwilligers is er in Noord- en Midden-Limburg jaarlijks de regionale spellendag Rollebol voor de jeugdleden van de organiserende clubs.
Het lidmaatschap van Jeugdwerk Limburg kost € 89,00 per jaar, voor kindervakantiewerk organisaties bedraagt de contributie € 36,00 per jaar. Leden krijgen een aantal zaken gratis, zoals FLITS en ander informatiemateriaal én het contact met de jeugdwerkadviseur.

Voor scholingsactiviteiten en uitgebreider advies wordt een betaalbaar tarief gevraagd. Zo kosten scholingsactiviteiten voor lidorganisaties € 10,25 per persoon of € 82,00 per groep. Niet- lidorganisaties betalen respectievelijk € 20,50 en € 165,00.
Meer informatie vind je op de website www.jeugdwerklimburg.nl en bij de medewerkers van Jeugdwerk Limburg, telefoon (0475) 31 51 51 of e-mail info@jeugdwerklimburg.nl.



Wanneer: 10.12.2018 om 20:19u
Meer informatie: www.jeugdwerklimburg.nl
Aanmelden: JeugdwerkLimburg




     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.



Naam


Email


Uw reactie