Kennismaking MKB Limburg met SMOL

Door: Samenwerkende Maatschappelijke Organisaties Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: zaterdag 23 april 2022

Tijdens een eerste kennismaking met SMOL en MKB-Limburg stellen drie maatschappelijke organisaties zich voor. Met voorbeelden uit de praktijk brengen we de meerwaarde van Maatschappelijke Organisaties in beeld.
Verschillende sprekers vertellen over de praktijk en laten zien hoe samenwerking een win-win is voor beide partijen.

Onder het genot van een hapje en een drankje, ontvangt Marleen van Rijnsbergen MKB leden bij de Stichting Kledingbank Limburg in Maasbracht. De Provincie Limburg investeert als enige provincie structureel in de maatschappelijk erkende organisaties. Namens deze organisaties zetten talloze vrijwilligers zich belangeloos in voor Limburgers. Voor jongeren, ouderen, veteranen, migranten, mensen met een handicap, mensen met schulden of andere problematiek en nog veel meer.
Voor iedereen is er wel iets te vinden. Denk hierbij ook eens aan informele zorg, zorg die een werknemer kan ontlasten. Denk aan maatjes bij Humanitas, die kunnen helpen met rouwverwerking, iemand ondersteunen die schulden heeft of een mentor, die door een rechter wordt aangesteld en de naaste familie veel werk uit handen neemt. Leer meer over divers werkgeverschap, over positieve gezondheid of hoe je in contact kunt komen met toekomstige medewerkers.Meer informatie: www.mkblimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie