JEUGDWERK LIMBURG ZOEKT SAMENWERKING MET LOKALE ONDERNEMERS

Door: Jeugdwerk Limburg - Yvette Cornielje
Geplaatst op: donderdag 13 januari 2022

Vaak denk je er niet bij na maar in je eigen dorp of stad liggen heel wat mogelijkheden voor het oprapen om een samenwerking te starten met de lokale ondernemer. Die mogelijkheden zijn heel breed: Zo kun je met je eigen jeugdwerkorganisatie op excursie bij bijvoorbeeld een boer, bakker of kapper. Maar je kunt ze vaak ook benaderen om zich te verbinden als sponsor aan de activiteiten van je jeugdwerkorganisatie. Op die manier leg je nieuwe verbindingen of houd je bestaande initiatieven in stand. Zowel het lokale jeugdwerk als de lokale ondernemer ondervinden hier voordeel van.

Ook Jeugdwerk Limburg zoekt nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen met ondernemers. Zij zijn namelijk mogelijk inzetbaar voor workshops of trainingen. Op deze manier wordt het scholingsaanbod van Jeugdwerk Limburg uitgebreid. Ook bestaat de mogelijkheid voor ondernemers om in Flits! te adverteren.

Heb jij een leuk voorbeeld van een bijzondere samenwerking met een (lokale) ondernemer? Stuur dan een e-mail met foto naar info@jeugdwerklimburg.nl. In de volgende Flits! en op onze Socials zullen we hier aandacht aan besteden.Meer informatie: www.jeugdwerklimburg.nl
Aanmelden: info@jeugdwerklimburg.nl of (0475)315151
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie