Honkbaltoernooi voor blinden en slechtzienden.

Door: GIPS Spelen & Leren - Patrick ten Bruggencate
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2022

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus vindt bij De Haamen in Beek (honkbalvelden van HSV De Cheetahs) een B4B (Baseball for the blind) toernooi plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Westelijke-Mijnstreek (IKS WM), HSV , Sittard Condors en de AIBXC (Italian Association Baseball Played From Blind). De WBSC (World Baseball and Softball Confederation) heeft dit evenement aangekondigd als eerste officiële B4B evenement, in de aanloop om B4B naar de paralympische spelen te brengen. Om dit toernooi mogelijk te maken is er onlangs een crowdfunding opgezet. Het streefbedrag van 3000 euro is bereikt.
De deelnemende landen aan dit toernooi zijn: Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Heb jij een visuele beperking en wil je deze sport graag eens proberen? Dan kun je iedere vrijdagavond terecht voor een training bij HSV De Cheetahs te Beek van 19:00 uur tot 20:30 uur.
Bron: https://www.unieksporten.nl/crowdfunding/618/honkbaltoernooi-voor-blinden-e n-slechtziendenMeer informatie: www.unieksporten.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie