Help ons de toekomst van Jeugdwerk in Limburg vorm te geven

Door: Jeugdwerk Limburg - Anniek Claessen
Geplaatst op: maandag 8 januari 2024

Bij Jeugdwerk Limburg richten we ons op het creëren van een betere toekomst voor jongeren in onze provincie, waarbij elk kind de kans krijgt om deel te nemen. We bereiken dit door praktijkgerichte scholing, kennisdeling, persoonlijke ondersteuning, advies en maatwerk aan te bieden aan zowel jeugd- en jongerenwerkorganisaties als aan maatschappelijke en sociale organisaties in Limburg.

Het is belangrijk voor ons om een duidelijk beeld te krijgen van de behoeften binnen deze brede sector. Daarom hebben we een behoeftepeiling opgezet om beter te begrijpen wat nodig is om deze organisaties effectiever te ondersteunen.

Tot nu toe hebben we waardevolle feedback ontvangen van onze leden, maar we streven naar een breder perspectief. Daarom nodigen we alle professionals die werken met jeugd en jongeren in Limburg uit om hun gedachten en ideeën met ons te delen via een korte digitale enquête. Hierin kun je jouw mening geven over ons huidige aanbod en eventuele extra behoeften die je ziet binnen jouw organisatie en in het veld in het algemeen. Het invullen van de enquête neemt slechts 3 minuten in beslag, en jouw bijdrage zal ons helpen om ons werkplan en aanbod beter af te stemmen op de werkelijke behoeften in deze sector.

Je hebt tot en met 31 januari 2024 de tijd om je feedback te geven. Jouw waardevolle inzichten zullen ons helpen om ons aanbod beter aan te laten sluiten bij wat professionals zoals jij nodig hebben in het jeugd- en jongerenwerk.

Samen kunnen we een echt verschil maken voor de jeugd in onze provincie. Jouw mening en expertise als professional zijn hierbij onmisbaar. Neem nu deel aan de enquête en help ons om het jeugdwerk in Limburg nog effectiever te maken.Meer informatie: forms.gle
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie