Greep uit ons gastenboek.

Door: GIPS Spelen & Leren - Patrick ten Bruggencate
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2024

De afgelopen weken is ons gastenboek weer aangevuld met mooie reacties.
Ter afsluiting van de werkweek hebben we een vijftal uitblinkers uitgekozen om met jullie te delen.
Benieuwd naar meer reacties van de groepen 7 & 8? Bezoek dan ons gastenboek:

https://www.gips-sl.nl/gastenboek Fijn weekend allemaal.

Namens de hele klas wil ik jullie bedanken voor de interessante lessen. Door jullie hebben we een beter beeld van hoe het is om met een handicap te leven.
Bedankt.

-Manon

Hoi gips ik vond het erg leuk dat jullie er waren dit zal ik nooit meer vergeten en ik heb er zeker wat van opgestoken van jullie handicapten
groetjes van Thijs groep 7 basisschool de vlieger

Kei leuke les! ik heb superveel geleerd over jullie aandoeningen :) de spelletjes waren geweldig! we hadden veel lol met dit onderwerp :D ik moest vanbinnen huilen dat we dit niet meer doen :,) ik hoop ook dat andere scholen dit ook leuk gaan vinden!! ik raad dit zeker weten aan!!!
-Parker Klomp van basisschool de Sleye
-31 januari

oh trouwens dit vond ik superleuk and ik hoop dat jullie gelukkig verder leven :)
Ik vond alles heel erg leerzaam en leuk.
Ze durfde er ook goed over te vertellen . Ik ben ook heel veel te weten gekomen over handicaps.

-Yordi

Beste mensen,

de afgelopen twee woensdagen heb ik ontzettend veel geleerd. En ik vond vooral heel erg vervelend als ik hoorde wat jullie allemaal hebben meegemaakt. Ik vind ook vind ik het mega cool dat veel van jullie gewoon kunnen sporten zoals: paardrijden,handbal en tennis!
er was ook iemand die doof is. Van die gene heeft de hele klas een blaadje met vormen van gebarentaal kregen. Ik ken in middels het hele alfabet al uit mijn hoofd. Ik vond het ook super leuk/leerzaam om die projecten te volgen. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan zoals: braille,rolstoel rijden,blind puzzelen,blind ruiken enzv maar er waren ook dingen dat ik niet zo leuk/fijn vond om te doen. Maar zoals u kunt lezen heb ik twee super leuke dagen gehad. hopelijk komen jullie nog eens naar onze school en kunnen we dan activiteiten doen zoals de sporten die jullie doen.

groetjes romy!Meer informatie: www.gips-sl.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie