Expeditie Joti 17 oktober 2014

Door: Scouting Limburg - Marianne Richter
Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

Expeditie Joti is een provinciale ledenactiviteit voor alle Limburgse scouts van 16jaar en ouder. Het is een online spel waarbij alle facetten van teamwork op de proef worden gesteld. Samenwerking, communicatie, leiderschap, inventiviteit, creativiteit en omgaan met stress ¨C het komt allemaal aan bod. Je speelt dit grote puzzel-,denk, doe en zoek-spel met je eigen puzzelteam vanuit jullie Scoutinggebouw. Maar je gaat er ook op uit. Jouw mobiele hit-the-road-team¡¯ bezoekt met een auto diverse locaties in de provincie. Expeditie Joti bestaat uit een hoeveelheid aan veelzijdige uitdagingen aangeboden zoals cryptisch omschreven locatie en teamopdrachten. Het spel wordt gespeeld in teams. Iedere uitdaging levert punten op.
Het team dat aan het einde van de speeltijd de hoogste score heeft wint de Expeditie.


Informatie:
Wie?
Het spel is geschikt voor iedereen die een uitdaging niet uit de weg gaat in de leeftijd van 15 tot 99 jaar. Alle vrijwilligers en jeugdleden van Scouting in Limburg kunnen deelnemen (explorers, pivo's/roverscouts, plusscouts, stafleden, bestuursleden of bijvoorbeeld een team van ouders).
Wat?
Expeditie Joti is een online team-game waarin jij op zoek gaat naar diverse locatie in Limburg.
Waar?
Je speelt de Expeditie Joti in een team op een door jullie zelf te bepalen plek (bijvoorbeeld jullie clubgebouw of bij iemand thuis). Enige voorwaarde is dat er een internetverbinding aanwezig is.
Wanneer?
Expeditie Joti wordt gehouden op: 17 oktober 2014.
Kosten?
Kosten voor deelname bedragen 20 euro per team.
Inschrijving?
Inschrijven kan vanaf 1 september tot uiterlijk 1 oktober

Heb jij een vraag over expeditie joti??
Neem dan contact op met de organisatie via: expeditiejoti@scoutinglimburg.nl

Doe mee, nu al!!!
Het team van Expeditie Joti is altijd op zoek naar creatieve en inventieve mensen die houden van aanpakken. Interesse? Neem contact op met Steunpunt Scouting Limburg of het team Expeditie Joti via: expeditiejoti@scoutinglimburg.nl
Meer informatie: scoutinglimburg.nl
Locatie: Je speelt de Expeditie Joti in een team op een door jullie zelf te bepalen plek (bijvoorbeeld jullie clubgebouw of bij iemand thuis). Enige voorwaarde is dat er een internetverbinding aanwezig is.
Kosten: �20 per team
     


Reactie(s)


uvmeqkctPbju
zei op 06-07-2015 om 06:01 uur
ockse5 olika data- och bre4dspel ne4r de behf6vde en paus. Vi lyssnade ockse5 pe5 musik, bl.a. den ste4mningsmusik som TODias skrev om tiidagre, men ockse5 pe5 Eastwoods Spotify. Efter ett tag bf6rjade dock de
Naam


Email


Uw reactie