Digitale bijeenkomst: Vraag het de Expert – Alles over WBTR en jouw organisatie op 24 juni

Door: Jeugdwerk Limburg - Anniek Claessen
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2024

Heb je vragen over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) en hoe deze jouw jeugdwerkorganisatie beïnvloedt? Doe dan mee aan onze Digitale Uitwisselingsbijeenkomst op 24 juni van 19:00 tot 20:00 uur via Teams!


𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐦𝐚𝐠 𝐣𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐛𝐢𝐣𝐞𝐞𝐧𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧?

- Gratis deelname: Dit is jouw kans om waardevolle informatie over de WBTR te verkrijgen zonder kosten.
- Directe antwoorden: Krijg directe en deskundige antwoorden op je vragen. Een unieke gelegenheid om van een expert te leren en alle onzekerheden weg te nemen.
- Praktische tips en adviezen: Ontvang concrete tips en adviezen die je direct kunt toepassen in jouw organisatie. Zo ben je beter voorbereid op de eisen van de WBTR.
- Expert die naast je staat, maar dan digitaal: Zo heb je een deskundige die je begeleidt en ondersteunt, gewoon vanuit je eigen huis.
- Interactie en netwerken: Kom in contact met andere jeugdwerkorganisaties en deel je ervaringen. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten en samenwerkingen.

𝐖𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭?
De bijeenkomst wordt geleid door mr. Yvonne Vleeshouwers van Frenken, Moers & Heerings Notarissen. Zij staat klaar om al je vragen over de WBTR te beantwoorden en je te helpen begrijpen wat deze wet betekent voor jouw organisatie.

Mis deze kans niet om je kennis over de WBTR te vergroten en je organisatie sterker en beter voorbereid te maken. Meld je nu aan!

Wanneer: 24.06.2024 om 19:00u
Meer informatie: www.jeugdwerklimburg.nl
Locatie: Online via Teams
Kosten: Gratis voor zowel leden als niet-leden
Aanmelden: https://www.jeugdwerklimburg.nl/aanmelden-deelname-activiteiten/
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie