Burgerinitiatieven gezocht! Wie wint de hoofdprijs van €2500?

Door: De Pijler onderdeel van Burgerkracht Limburg - Stephanie Schols
Geplaatst op: dinsdag 13 oktober 2020

Na twee geslaagde edities van ‘emPOWER jouw initiatief!’, organiseren wij een derde editie van deze wedstrijd op 15 december 2020. Dit doen wij wederom in samenwerking met de Rabobank Roermond-Echt. Limburgse Burgerinitiatieven die zich inzetten tegen armoede en/of de gevolgen van armoede (zoals eenzaamheid, sociaal isolement of gezondheidsproblemen), kunnen zich kosteloos inschrijven voor deze competitie. Zij maken dan kans op professionele coaching/ondersteuning van hun initiatief én geldprijzen.

Na afloop van de inschrijfperiode wordt er een selectie gemaakt door de organiserende partijen, waarna 5 initiatieven uitgenodigd worden om deel te nemen aan de daadwerkelijke finale-avond op 15 december. Tijdens deze finale-avond maken de uitgekozen finalisten dus kans op de hoofdprijs van €2500,-. Daarnaast gaat niemand van de finalisten naar huis met lege handen! Zie de bijlagen onder de foto voor meer informatie over de wedstrijd, criteria en inschrijfmogelijkheden.

Burgerinitiatieven gezocht!
Ben of ken jij een burgerinitiatief dat zich inzet om armoede of de gevolgen daarvan te voorkomen of te verminderen? Wijs hun dan op deze competitie! Delen van deze uitnodiging met je eigen netwerk wordt gewaardeerd.


Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 15.12.2020 om 00:00u
Meer informatie: depijler.nl
Locatie: Congrescentrum het Forum. Elmpterweg 50, 6042KL, Roermond
Kosten: 0,00
Aanmelden: depijler@burgerkrachtlimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie