Aftrap Vrijwilligersacademie Limburg - Arbeidsmarkt van de Toekomst

Door: Vrijwilligersacademie Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2024

Wat zijn we gisteren verwend door de medewerkers van Vidar. in Sittard. Tijdens de bijeenkomst, waar we met elkaar in gesprek gingen over de uitdagingen en de kansen van de ‘Arbeidsmarkt van de Toekomst’ mochten we genieten van een heerlijk driegangenmenu. Met vertegenwoordigers van MKB-Limburg en de Limburgse Werkgevers Vereniging, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers hebben we informatie opgehaald en gedeeld. We waren onder de indruk van het verhaal van Jantien Kuperus. Hoe het ook anders kan werd ons snel duidelijk.
Een sterk veranderende arbeidsmarkt, enorme tekorten en een maatschappij die voortdurend in beweging is maakt dat we anders moeten gaan denken en doen. En daar is nog lang niet altijd iedereen voldoende van doordrongen. We moeten nu aan de slag om in de nabije toekomst het hoofd boven water te kunnen houden. De tekorten in de zorg gaan ons hoe dan ook allemaal raken. Met het initiatief van de Vrijwilligersacademie Limburg willen we een start maken om dat wat succesvol is met elkaar te verbinden. Om elkaar te leren kennen en te leren van elkaar. Samen kunnen we de uitdaging aan, maar dan moeten we wel weten wie we zijn en wat we te bieden hebben.
Voor ons is er nu werk aan de winkel, met de opgehaalde informatie kunnen wij aan de slag. We houden jullie op de hoogte.
Dankjewel Judith Bühler en Ralph Hennes voor het mogelijk maken van deze avond! En ook dank aan iedereen die er bij betrokken was.

#vrijwilligersacademielimburg #samen #maken #we #Limburg #mooierMeer informatie: stichtingsmol.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie