1 oktober - Netwerkbijeenkomst voor en met professionals in het welzijnsnetwerk

Door: Jeugdwerk Limburg - Anniek Claessen
Geplaatst op: maandag 8 juli 2024

Ben jij een professional in het welzijnswerk en klaar om je netwerk te vergroten? Op dinsdag 1 oktober organiseert Jeugdwerk Limburg opnieuw een speciale netwerkbijeenkomst voor mensen zoals jij!

Tijdens de vorige bijeenkomst in april hebben we samen gekeken naar de uitdagingen waar lokale vrijwilligersorganisaties tegenaan lopen.

Onderwerpen zoals het vinden en binden van vrijwilligers en jongeren, deskundigheidsbevordering, en de vaardigheden die nodig zijn om een organisatie goed te laten draaien, kwamen uitgebreid aan bod. Ook bespraken we manieren om jongeren te bereiken die net buiten bepaalde leeftijdscategorieën of regio’s vallen.

De feedback was geweldig: deelnemers vonden de bijeenkomst erg leerzaam en waardeerden de kans om ook met collega’s uit dezelfde sector te praten over verschillende aanpakken.

Vanwege dit succes organiseren we deze bijeenkomst nogmaals in het najaar. Dit keer hebben we als thema het in kaart brengen van elkaars aanbod. Hierdoor kunnen we samen kijken waar gebruik van gemaakt kan worden en hoe we onze krachten kunnen bundelen om het jeugdwerk te versterken.

- Datum: Dinsdag 1 oktober 2024
- Tijd: 9:30 tot 11:30 uur
- Locatie: ’t Patronaat in Sint Joost, Caulitenstraat 6
- Tarief: GRATIS deelname

Mis deze kans niet om je netwerk uit te breiden en bij te dragen aan een sterker welzijnsnetwerk in Limburg. Meld je nu aan via de link en zet de eerste stap naar nieuwe samenwerkingen en mogelijkheden!

Zien we jou daar? Laat het ons weten en registreer je vandaag nog!
Wanneer: 01.10.2024 om 09:30u
Meer informatie: www.jeugdwerklimburg.nl
Locatie: ’t Patronaat in Sint Joost, Caulitenstraat 6
Kosten: GRATIS
Aanmelden: https://www.jeugdwerklimburg.nl/aanmelden-deelname-activiteiten/
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie