LAJK
Bindende factor om jongeren op het Limburgse platteland te interesseren voor de primaire sector, het ondernemerschap te stimuleren en de scholing en vorming van de leden te bevorderen.


AdresPostbus 960
Postcode6040AZ
PlaatsRoermond
Telefoon06-14842143
Websitewww.lajk.nl
Emailinfo@lajk.nl
Contactpersoon Guido Brouwers
Volg ons op social media:


Missie:

Het LAJK komt op voor de belangen van Limburgse agrarische jongeren.
Visie:

Het LAJK is een bruisende vereniging van jonge mensen tussen de 16 en 35 jaar. Een verenging voor en door agrariërs, jonge agrarische vrouwen en iedereen met een affiniteit voor de agrarische sector. Het LAJK ondersteunt onder andere de lokale afdelingsbesturen bij het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten en behartigt samen met de lokale agrarische jongeren kontakten (AJK?s), die verspreid zijn over de gehele provincie, de belangen van de agrarische jongeren in de provincie Limburg en in de (Eur)regio.
Doelstelling:

Het primaire doel van het LAJK is om een bindende factor te zijn om jongeren op het Limburgse platteland te interesseren voor de primaire sector, het ondernemerschap te stimuleren en de scholing en vorming van de leden te bevorderen. Hierbij is het actief onderhouden van contacten met andere (maatschappelijke) organisaties, en het uitbouwen van concrete samenwerkingsverbanden, een belangrijke activiteit. Anderzijds richt het LAJK zich op burgers, zodat zij kennis kunnen maken met de agrarische activiteiten in hun omgeving.


Medewerkers
Guido Brouwers
Regio-Coördinator LAJK