Jongeren Netwerk Limburg
Wij verbinden u met de Limburgse burgers van de toekomst


AdresPostbus 548
Postcode6130AM
PlaatsSittard
Telefoon+31 (0)26 372 24 28
Websitewww.jnl.org
Emailinfo@jnl.org
Contactpersoon Randy Beaumont
Volg ons op social media:


Missie:

De missie van het Jongeren Netwerk Limburg is het verbeteren van de positie van jongeren tussen de 12 en 25 jaar in Limburg.
Visie:

Onze visie is dat jongeren zich goed moeten voelen in, en verbonden voelen mét onze provincie en de plaats waar zij wonen.
Doelstelling:

De primaire doelstelling van het Jongeren Netwerk Limburg is het bevorderen van jongerenparticipatie. JNL tracht dit te bereiken door het ontwikkelen en aanbieden van activiteiten en projecten die gericht zijn op het behalen van deze doelstelling. Het gaat dan om activiteiten en projecten die jongeren betrekken bij besluitvorming of die hen ondersteunen bij het ontwikkelen van een eigen mening of het uiten daarvan op school, richting overheden en/of in de eigen leefomgeving. Het zijn dus projecten door jongeren en vóór jongeren.

Netwerkvorming en het in samenwerking met organisaties die werken met en/of voor jongeren voorbereiden en uitvoeren van participatiebevorderende activiteiten voor jongeren, vormen het centrale uitgangspunt. Hierdoor worden bruggen geslagen tussen jongeren zelf, overheden en organisaties die werken met en/of voor jongeren.


Medewerkers
Randy Beaumont
Voorzitter
Tim Dings
Bestuurslid
Josse Hoenen
Bestuurslid
Joas Hollander
Bestuurslid
Floor van der Meulen
Bestuurslid Jongeren Netwerk Limburg (JNL)
Thijs van Dijk
Bestuurslid