Beweging Limburg Positief Gezond
Positieve gezondheid gaat over hoe je veerkrachtig en betekenisvol kunt leven.


AdresMercator 1
Postcode6130PD
PlaatsSittard
Telefoon+31 (0)6 - 1114 1893
Websitewww.limburgpositiefgezond.nl
Emailinfo@limburgpositiefgezond.nl
Contactpersoon Loek Vaessen


Missie:

Limburg is voorloper en trendsetter door de bestuurlijke moed om positieve gezondheid te omarmen, er een beweging van te maken waarmee de sociale opgave voor Limburg wordt gerealiseerd. De beweging Limburg Positief Gezond kenmerkt zich door haar innovatieve en daadkrachtige aanpak van inspireren, aanjagen en verbinden. Voor het realiseren van deze ambities is een route uitgezet.
Visie:

Het bruist van de positieve gezondheid in Limburg. Op tal van plekken zijn organisaties en burgers ermee aan de slag gegaan. Wil jij ook aan de slag gaan? We hebben een paar ingangen voor je waarmee je kunt starten. Heb je een eigen idee? Neem dan contact op met de Beweging Limburg Positief Gezond.
Doelstelling:

Het begrip gezondheid bestrijkt een veel breder gebied dan alleen maar je lichamelijk functioneren. Positieve gezondheid gaat dus niet uit van ziekte en hetgeen niet goed gaat, maar vertrekt vanuit hetgeen er wél goed gaat. Positieve gezondheid kijkt naar het lichamelijk, psychisch en spiritueel functioneren, als ook naar de kwaliteit van leven, maatschappelijke participatie en dagelijks functioneren. Wij willen de Limburgers inspireren en faciliteren met ideeën en voorbeelden.


Medewerkers
Heidy Amory
Communicatie Beweging Limburg Positief Gezond