Werkconferentie 'Diversiteit op de arbeidsmarkt loont'

Door: FAM! - Charlotte van Dijk-Pieters
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

MISMATCH VRAAG EN AANBOD. Ook in Limburg groeit de economie steeds sterker door. Het aanbod op de arbeidsmarkt wordt echter steeds krapper; meer werkgevers klagen over het tekort aan arbeidskrachten. Tegelijkertijd zijn er mensen die aan de kant staan en niet aan werk komen.

NETWERK DIVERSITEIT. Het netwerk Diversiteit, een samenwerking van maatschappelijke organisaties, diverse gemeenten het MKB-Limburg en de Provincie Limburg, organiseert de werkconferentie ‘Diversiteit op de werkvloer loont!’. Diversiteit op de werkvloer is een oplossing voor een krappe arbeidsmarkt en biedt voordelen voor alle betrokkenen. Diversiteit staat voor meerdere dimensies waaronder culturele, etnische en religieuze achtergrond, gender, leeftijd, LHBTI en arbeidsvermogen.

INSPIRATIE. Tijdens de werkconferentie spreken experts en ervaringsdeskundigen over verschillende concrete projecten. U wordt geïnspireerd en krijgt handvatten om eigen vraagstukken op te lossen en daar samenwerkingspartners voor te vinden. Er is voldoende gelegenheid om informeel kennis te maken met vakgenoten en sleutelfiguren uit andere sectoren.


Bijlage (klik om te downloaden):Meer informatie: famnetwerk.nl
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden: info@famnetwerk.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie