Vrijwilligersproeverij

Door: Buddyzorg Limburg - Marie-Louise Weerts
Geplaatst op: dinsdag 13 september 2022

Buddyzorg Limburg is een levendige en dynamische organisatie die door heel Limburg van jong tot oud vrijwilligers werft. Onze buddy’s worden ingezet om sociaal emotionele ondersteuning te geven aan kwetsbare mensen. Deze doelgroep, die eveneens alle leeftijdscategorieën omvat, gaat in meer of minder mate door een moeilijke levensfase heen van ziek-zijn. Onze buddy’s zijn daarin een belangrijke steun. Zij staan dichtbij, geven aandacht, luisteren en bemoedigen.
Kracht, levensgeluk en zingeving worden zo weer hersteld. Buddy’s weten hoe kleine dingen vaak heel groot kunnen zijn en het verschil kunnen maken.

Op zaterdag 8 oktober a.s. ontvangen wij u graag tussen 10.00 en 16.00 uur. tijdens de Vrijwilligersproeverij. Dit evenement is een leuke zoektocht langs een aantal vrijwilligersorganisaties in Roermond en die dag hun deuren openen voor alle potentieel geïnteresseerde vrijwilligers. Buddyzorg Limburg kunt u dan bezoeken op de Pierre Cuypersstraat 19 in Roermond. U kunt dan persoonlijk op een laagdrempelige manier kennismaken met onze organisatie, vragen stellen en informatie inwinnen.
Website: www.buddyzorglimburg.nl
e-mail: vraag@buddyzorglimburg.nl
Tel.: 045-80 00 800Wanneer: 08.10.2022 om 16:00u
Meer informatie: www.sgl-zorg.nl
Locatie: Pierre Cuypersstraat 19 in Roermond
Kosten: geen
Aanmelden: aanmelden niet nodig
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie