VluchtelingenWerk Zuid-Nederland en De Zonnebloem-Provincie Limburg sluiten aan bij het Limburgs platform voor Maatschappelijke organisaties, welkom!

Door: Maatschappelijk Netwerk Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: zondag 3 juni 2018

Onlangs hebben VluchtelingenWerk Zuid-Nederland en De Zonnebloem-Provincie Limburg zich aangesloten bij het online platform Maatschappelijk Netwerk Limburg (MN-Li). 27 van de 29 erkende maatschappelijke organisaties in Limburg zichtbaar en vindbaar op één platform én op de Sociale Media van MN-Li. #dekrachtvansamenwerken

Maatschappelijke Organisaties zijn belangrijke partners van de Provincie Limburg. Door goed samen te werken kunnen we gezamenlijk de provinciale ambities realiseren. De Provincie Limburg en maatschappelijke organisaties (MO’s) versterken elkaar om van Limburg een florerende provincie te maken. Het in stand houden en ondersteunen van de MO’s is één van de kenmerken die de Provincie Limburg uniek maakt in Nederland. Hun rol is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor het realiseren van gemeentelijk en provinciaal beleid en zij vormen hiermee een belangrijk strategische partner in de sociale infrastructuur van Limburg. (bron Provincie Limburg)

Ook andere organisaties zijn reeds aangesloten; meer informatie bij de menu button -organisaties-

MN-Li
Een platform voor en door Limburgers!
Organisaties - overheden - belangenbehartiging

Interesse om aan te sluiten? Neem contact op via onderstaande link.
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Meer informatie: www.limburg.nl
Aanmelden: Voor meer informatie en aansluiting
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie