Vacature: Teamleider Uitgifte

Door: Kledingbank Limburg - Marleen van Rijnsbergen
Geplaatst op: vrijdag 21 januari 2022

Kledingbank Limburg staat voor het terugdringen van armoede, maatschappelijke uitsluiting en verspilling van kleding en schoenen. We ONDERSTEUNEN mensen in armoede door het uitgeven van (gebruikte) kleding en schoenen. We bieden mensen een (tijdelijke) plek in onze organisatie, zodat ze kunnen MEEDOEN op de arbeidsmarkt en in onze samenleving. We zorgen ervoor dat kleding en schoenen worden HERGEBRUIKT.
Voor onze vestiging in Maasbracht zoeken we op korte termijn een

TEAMLEIDER UITGIFTE (24 UUR)

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als teamleider uitgifte ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten rond de uitgifte van onze kleding. Samen met een team vrijwilligers organiseer je de kledinguitgifte in onze winkel en op externe kledingdagen. Je zorgt ervoor dat onze winkel er piekfijn uitziet en dat onze cliënten een ruime keus aan kleding en schoenen hebben.
Samen met de teamleiders logistiek en sortering ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele proces van inzameling tot uitgifte. Jullie zorgen er in nauwe samenwerking voor dat alles binnen de Kledingbank op rolletjes loopt.

FUNCTIE-EISEN
Je bent een organisatorisch talent en een rasechte teamplayer. Daarbij heb je leidinggevende kwaliteiten en ruime ervaring met het werken met vrijwilligers. Duidelijke communicatie zit jou in het bloed en je bent goed in het stellen van doelen en het geven van instructies. Bovendien ben je flexibel, creatief en steek je graag je handen uit de mouwen. Je woont in de omgeving van Maasgouw.

ONS AANBOD
Wij bieden jou een leuke, uitdagende werkplek met gezellige collega’s, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Je bepaalt je werktijden in overleg met het team en ontvangt een salaris volgens de CAO Sociaal Werk (schaal 5).

SOLLICITATIEPROCES
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan voor 1 februari 2022 je CV en een korte motivatie naar marleenvanrijnsbergen@kledingbank-limburg.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Marleen, 06 215 77 882.


Bijlage (klik om te downloaden):     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie