Vacature coördinator Beweging Limburg Positief Gezond (24 uur per week)

Door: Maatschappelijk Netwerk Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: maandag 17 februari 2020

Burgerkracht Limburg is de stuwende kracht achter burgerparticipatie in Limburg. Wij zorgen ervoor dat de burger centraal staat bij inspanningen van overheden, instellingen en (maatschappelijke) organisaties om de vitaliteit van Limburg te versterken. Dat doen wij onder meer door middel van advisering, coaching en training. In dit verband participeert Burgerkracht Limburg in De beweging Limburg Positief Gezond.

De beweging Limburg Positief Gezond
Het accent van Limburg Positief Gezond in de afgelopen periode lag op het inspireren, verbinden en versnellen waarbij het Actiecentrum een grote rol heeft vervuld. Het Actiecentrum transformeert in de komende periode naar de beweging Limburg Positief Gezond en wordt gedragen door partners, organisaties en samenwerkingspartners die het gedachtegoed omarmd hebben en hiermee actief aan de slag zij/willen. De komende periode verschuift de rol van aanjagen en inspireren naar het voeren van eigen regie en zelfstandig vertalen, verdiepen en verder ontwikkelen. Vanuit diverse sectoren zijn partners betrokken zoals zorg, welzijn, burgervertegenwoordiging, gemeente, onderwijs, wonen en participatie. De beweging Limburg Positief Gezond staat aan het begin van deze nieuwe fase en is op zoek naar een coördinator die in samenwerking met het kernteam werkt aan een positief gezonde Provincie Limburg.

Vacature
Coördinator Beweging Limburg Positief Gezond (24 uur per week)

Doel van de functie
De coördinator is het aanspreekpunt voor de beweging Limburg Positief Gezond en geeft in samenspraak en samenwerking met het kernteam uitvoering aan het plan van aanpak Beweging Limburg Positief Gezond.


Bijlage (klik om te downloaden):Meer informatie: limburgpositiefgezond.nl
Aanmelden: Burgerkracht Limburg
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie