Save the date - Ontdek de Wereld van AI, welke impact heeft AI op jou?

Door: SharePower - Heidy Amory
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2023

Wie is er verantwoordelijk voor een ongeluk met een zelfrijdende auto? Wat kan AI betekenen voor jouw gezondheid? Welke invloed heeft AI op mijn werk?
Graag willen we je uitnodigen voor een boeiende bijeenkomst die de wereld van artificiële intelligentie (AI) verkent en aandacht vestigt op de impact ervan op burgers én op gendergelijkheid. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 26 oktober van 13.30 tot 17.00 bij Brightlands in Heerlen.

Wat kun je verwachten?

Het AI-Landschap beter begrijpen: Duik dieper in de wereld van AI en ontdek hoe het onze samenleving verandert. Leer over de opkomst van AI-toepassingen en de mogelijke implicaties ervan.

Ontdek hoe AI onze dagelijkse ervaringen vormgeeft, van slimme assistenten tot aanbevelingssystemen. We zullen ook de bredere maatschappelijke gevolgen verkennen en hoe AI kan bijdragen aan welzijn en vooruitgang.

Met workshops, lezingen en interactieve discussies: Jouw mening telt! Neem deel aan levendige discussies en deel je inzichten over hoe we AI kunnen vormgeven om een inclusieve en rechtvaardige toekomst te bevorderen.

In samenwerking met Brightlands Smart Services, Vista College, Zuyd Hoge School en de Open Universiteit.Wanneer: 26.10.2023 om 13:30u
Meer informatie: www.sharepower.nl
Locatie: Brightlands in Heerlen
Kosten: Gratis aanmelden verplicht
Aanmelden: info@sharepower.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie