Save the date! Gendersensitiviteit in de praktijk

Door: SharePower - Heidy Amory
Geplaatst op: vrijdag 8 juli 2022

Hoe pas je gendersensitiviteit toe in de praktijk?
Een datum om alvast in de agenda te zetten: op 29 september organiseert de alliantie Werk.en.de Toekomst in samenwerking met SharePower een inspiratie- en netwerkbijeenkomst. Op deze bijeenkomst willen we je graag inspireren op het gebied van gendersensitiviteit en laten zien hoe je dit toepast in de praktijk.

Er zal onder andere gesproken worden door Devika Partiman (Stem op een vrouw) en Marianne Smitsmans (Wethouder gemeente Roermond). Ook maken we je via een mini-workshop bekend met onze training ‘Oog voor gender’ en is er de mogelijkheid om met andere deelnemers te netwerken op de aansluitende borrel. Zien we je op 29 september?

Voor deze bijeenkomst zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via info@de-nvr.nl of de website van de Nederlandse Vrouwen Raad.

Locatie: Gemeentehuis in Roermond
Tijd: 14.00 - 17.00u met nazit

De bijeenkomst wordt georganiseerd als samenwerking tussen de alliantie Werk.en.de Toekomst (Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis, Emancipator, Nederlandse Vrouwen Raad en VHTO Expertisecentrum genderdiversiteit in bèta, techniek en IT, ondersteund door het ministerie van OCW) en SharePower.Wanneer: 29.09.2022 om 14:00u
Meer informatie: www.sharepower.nl
Locatie: Gemeentehuis Roermond
Kosten: Gratis, aanmelden is verplicht
Aanmelden: info@de-nvr.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie