Samen zijn we sterker – een creatieve bijeenkomst voor partners van mensen met PTSS.

Door: SharePower - Heidy Amory
Geplaatst op: donderdag 7 september 2023

Op 19 september komt de partnergroep weer samen. We gaan niet alleen maar praten, we gaan ook creatief aan de slag. Creatief bezig zijn en daar waar nodig er voor elkaar zijn. We gaan o.a. zijde verven en een bankje beschilderen. Dit bankje zal een symbool worden van onze steun en de verbondenheid die ontstaat wanneer we samenwerken. Het is een kans om onze gevoelens en ervaringen uit te drukken op een manier die alleen creativiteit kan bieden.

Binnen deze veilige ruimte begrijpen we elkaar zonder woorden. Praten en luisteren verbinden op een niveau dat anderen misschien niet begrijpen. Het gezinsleven met een partner met PTSS brengt grote uitdagingen met zich mee en we zijn hier om elkaar te steunen met begrip, vriendelijkheid en acceptatie. In de buitenwereld kan onbegrip soms overheersen.
Door onze verhalen te delen verspreiden we bewustwording en begrip en laten we zien dat liefde en steun de krachtigste hulpbronnen zijn. Met je verhaal, je lach en je zorgen. Een middag vol warmte, begrip en creativiteit. Samen zijn we sterker, en samen kunnen we een verschil maken, voor onszelf, voor ons gezin en voor onze partners.

Wil je meer weten of wil je ook graag meedoen? Neem gerust contact met ons op.Wanneer: 19.09.2023 om 12:00u
Meer informatie: www.sharepower.nl
Locatie: Roermond
Aanmelden: info@sharepower.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie