Netwerkevent bij het Waterschap in Roermond.

Door: SharePower - Heidy Amory
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2023

Heb jij altijd al meer willen weten over het Waterschap? Of ben je wellicht al politiek actief of overweeg je om de politiek in te gaan? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 9 februari om 18.30u bij het Waterschap in #Roermond. Tijdens deze bijeenkomst informeert gastspreekster Mw. Josette Van Wersch, bestuurder Waterschap, ons over het Waterschap in het Nederlandse politieke bestel.
Ook gaan we in gesprek met drie voormalige deelneemsters van ons Kweekvijver traject, Helene Henckens, Monique van Heesch-Webers en Ingeborg Dijkstra met de vraag: ‘Wat heeft deelname aan het traject jou gebracht?’. Daarna gaan we informeel netwerken en kunnen jullie vragen stellen over het Kweekvijvertraject “Meer vrouwen in de Politiek 2023’.

Wij organiseren al vanaf 2006 met succes het Kweekvijvertraject voor (aankomende) politica. Maar ook als je geen politieke ambities hebt is dit leertraject heel erg de moeite waard. Voormalige deelneemsters geven aan dat het hen heel veel verder heeft geholpen, ook buiten het politieke werkveld. Mede dankzij de subsidie van de Provincie Limburg kunnen wij dit project aanbieden.


Wanneer: 09.02.2023 om 18:30u
Meer informatie: www.sharepower.nl
Locatie: Waterschap Roermond
Kosten: Gratis aanmelden verplicht
Aanmelden: info@sharepower.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie