Met ZijActief naar de Margriet Winterfair 26 november

Door: ZijActief Limburg - Yolanda Timmermans
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2019

ZijActief Limburg bestaat volgend jaar 90 jaar! Dat willen we op 26 november a.s. alvast met jou vieren. Samen brengen we een bezoek aan de Margriet Winter Fair, hét leukste overdekte winterfeest van Nederland. Heb je ook al zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen? In een dagje shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven? Meld je dan snel aan!

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers.

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van professionele koks. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar tijdens de feestdagen op elk gebied te schitteren..


Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 26.11.2019 om 00:00u
Meer informatie: www.zijactieflimburg.nl
Locatie: Brabanthallen Den Bosch
Kosten: leden € 30,00 / niet-leden € 35,00
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie