Met ZijActief naar de film: Ga je mee!

Door: ZijActief Limburg - Yolanda Timmermans
Geplaatst op: donderdag 2 maart 2023

Op dinsdag 4 april 2023 nemen we weer plaats in een viertal bioscopen. Dan is het weer tijd voor de populairste ledenactiviteit van het jaar: de filmavond! Speciaal voor jullie vertonen we de film ‘What’s love got to do with it?’ op het witte doek.

Ga mee!
Heb jij ook zin om naar deze fantastische film te gaan? Reserveer dan snel je plekje in Foroxity Filmarena Sittard Geleen, Foroxity Filmarena Roermond, Dok6 Cinema in Panningen of Vue Bioscopen Parkstad. Meld je vóór 17 maart aan bij jouw afdeling. Geen lid? Geen probleem, ook jij bent van harte welkom!! Leden betalen €13,00 en niet-leden €16,50. Dit is inclusief een hapje en drankje.

Over de film
Hoe vind je een blijvende liefde in de wereld van vandaag? Voor documentairemaakster en dating-app-verslaafde Zoe (Lily James) heeft het naar rechts swipen alleen maar een eindeloze stroom Mr Wrongs opgeleverd, tot ongenoegen van haar excentrieke moeder Cath (Emma Thompson). Zoë’s jeugdvriend en buurjongen Kaz (Shazad Latif) volgt het voorbeeld van zijn ouders en kiest voor een gearrangeerd huwelijk. Terwijl Zoë legt zijn reis van Londen naar Lahore vastlegt, slaan de twijfels toe. Volgen Kaz en Zoë kun hart of hun hoofd?


Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 04.04.2023 om 18:30u
Meer informatie: www.zijactieflimburg.nl
Locatie: Roermond / Panningen / Sittard-Geleen / Kerkrade
Kosten: Leden € 13,00 / niet leden € 16,50
Aanmelden: zijactief@zijactieflimburg.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie