Laatste bijeenkomst van de eerste groep van het kweekvijvertraject MVIP in 2019

Door: FAM! - Heidy Amory
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Afgelopen week was alweer de laatste inhoudelijke bijeenkomst voor de deelneemsters van het eerste kweekvijvertraject van dit jaar. Elisa Hoeijmakers startte met de workshop over ‘Ethiek en populisme’. Als politica heb je misschien wel meer dan ooit te maken met meningen die van dag tot dag kunnen verschillen. Hoe blijf je dichtbij jezelf én blijf je toch in verbinding staan met je kiezers? Wanneer ontstaat populisme en hoe ga je ermee om? Het was een heel interessante workshop die veel duidelijkheid verschafte.

Na de pauze was het woord aan Heidy Amory. Wat is er nodig om je goed te kunnen profileren op de sociale media? Wat moet je weten, waar moet je op letten en hoe zet je het op de meest efficiënte manier in?
Voor de deelneemsters staat er nog een afsluitende bijeenkomst op de planning met de uitreiking van het certificaat en het magazine waarin zij zich zichzelf als politica profileren. Als gastspreker tijdens deze bijeenkomst zal Ilona Eichhorn de workshop ‘Spreken als Obama’ presenteren. Grote sprekers als Obama, Martin Luther King en Thatcher gebruiken allemaal dezelfde retorische technieken. Als je deze technieken kent, kan iedereen binnen een uur spreken als Obama. Het resultaat van deze bijeenkomst is een historische speech.
Van Ingeborg Dijkstra kregen de deelnemers nog een leuke gepersonaliseerde attentie als dank voor de fijne tijd die we met elkaar gehad hebben.

We kijken weer terug op een fantastisch kweekvijvertraject met een geweldige groep vrouwen. Volgend jaar starten we met een vervolgtraject voor alle deelneemsters van onze kweekvijverbijeenkomsten van de afgelopen jaren.Bijlage (klik om te downloaden):Meer informatie: famnetwerk.nl
Locatie: Bizpoint Roermond
Aanmelden: info@famnetwerk.nl / 0475 332491
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie