Kweekvijver kick-off & reünie

Door: FAM! - Heidy Amory
Geplaatst op: vrijdag 5 februari 2021

We gaan weer beginnen, natuurlijk wel nog even online. In aanloop naar ons nieuwe kweekvijvertraject starten we met de online Kweekvijver kick-off & reünie Zet het al in je agenda, meer informatie volgt zo snel mogelijk. Het beloofd een mooi en interactief programma te worden. Zorg dat je erbij bent!
Inmiddels al bij velen bekend, maar toch stellen we Ilona Eichorn graag nog even voor!
Ilona Eichhorn heeft 17 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider en is Co-auteur van het boek “Jacht op de vergadertijger”. Haar stijl is scherp met een glimlach. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom.
Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Pfizer, de Nederlandse Bank, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, VNG en Bol.com. Ze is werkzaam geweest is meer dan 150 gemeenten. Daarnaast is zij gastdocent op de Universiteit Utrecht en de TU delft.

Ook nu maken we weer graag gebruik van haar expertise. Haar enthousiasme en persoonlijke touch in haar werk maakt dat ze onder de deelnemers en ook door ons enorm gewaardeerd wordt.

#laagdrempelig #veilig #persoonlijk #vooriedereen #gratis #online #welaanmeldenWanneer: 14.04.2021 om 19:30u
Locatie: Online
Kosten: Gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden: info@famnetwerk.nl
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie