Jong&Out Limburg

Door: COC Limburg - Bryan Schleipen
Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014

Elke tweede zondag is er een meeting in Maastricht van 2 tot 5. LET OP, de meeting van juni is een week later dan normaal. Op 15 juni hebben we een heerlijke barbecue! Je kunt om 13.40 uur met ons meelopen vanaf het plein voor station Maastricht of zelf naar het COC komen. Tussen 1 en 2 kun je daar al terecht voor een goed gesprek of om boeken en films te lenen.

In juni hebben we onze jaarlijkse barbecue! Kom ook langs voor een heerlijke middag met heel veel gratis eten en drinken en natuurlijk gezelligheid met de andere jongeren!

LET OP, in juni is onze meeting eenmaal 1 week later dan normaal. Er is dus GEEN meeting op zondag 8 juni, maar WEL op zondag 15 juni.

We verzamelen om 13.40 uur op het plein voor station Maastricht, dus kom gewoon daarheen om samen met ons naar het COC te lopen als je de weg niet weet. Je kunt ook zelf het COC binnen komen lopen.

Van 1 tot 2 kun je alvast naar ons toekomen voor een goed gesprek. Tijdens dit uur kun je het hebben over alles waar jij het over wilt hebben. Dus zit je ergens mee of wil je echt je ei eindelijk eens kwijt, of wil je gewoon al wat anderen kennen voordat de echte meeting begint, loop dan vooral tussen 1 en 2 al binnen bij het COC!

Sinds januari kun je tussen 1 en 2 ook terecht in het kenniscentrum, waar je DVDs, boeken, films en andere dingen kunt lenen!

Heb je nog vragen, mail ons dan op jongenout@coclimburg.nl. Check ook onze site, onze Facebookpagina, ons Twitteraccount, ons Youtubekanaal of de nationale site van Jong&Out!



Wanneer: 15.06.2014 om 14:00u
Meer informatie: jongenout-coclimburg.nl
Locatie: Café Rosé, Bogaardenstraat 43, 6211SN Maastricht
Kosten: Gratis
Aanmelden: klik hier




     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.



Naam


Email


Uw reactie