Coming Out Dag 2019 in Roermond

Door: FAM! - Heidy Amory
Geplaatst op: vrijdag 4 oktober 2019

11 oktober is het weer Internationale Coming Out Dag. Een dag om extra aandacht te vragen voor de sociale veiligheid en acceptatie van lhbti’s. Het is nog steeds lastig voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen om uit de kast te komen.
Iedereen kan en mag zichzelf zijn

In Roermond willen we bewustwording creëren voor acceptatie van seksuele diversiteit en benadrukken dat iedereen zichzelf kan en mag zijn! Het hele jaar door zetten verschillende maatschappelijke organisaties zich hiervoor in. Met Coming Out Dag pakken ze groots uit. Daarom wordt vrijdag 11 oktober gevierd met een feestelijke bijeenkomst.

Regenboogvlag

De dag wordt afgetrapt met het hijsen van de regenboogvlag bij het gebouw van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wethouder Marianne Smitsmans en manager Daniel de Groot van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland houden vervolgens een speech. Door het samen hijsen van de regenboogvlag willen de Gemeente Roermond en de Rijksdienst het belang van de Coming Out Dag en inclusiviteit tonen. Iedereen is van harte welkom bij het hijsen van de vlag om 9.00 uur voor het gebouw van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (Slachthuisstraat 71, Roermond).


Bijlage (klik om te downloaden):Wanneer: 11.10.2019 om 15:30u
Meer informatie: famnetwerk.nl
Locatie: Niekée Roermond
Kosten: Gratis
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie