Bewust beïnvloeden en authentiek presenteren, twee hele interessante workshops van het tweede kweekvijvertraject van dit jaar.

Door: FAM! - Heidy Amory
Geplaatst op: donderdag 7 november 2019

Op 30 oktober was het weer aan Ilona Eichhorn om de deelneemsters van het tweede kweekvijvertraject te trainen in het bewust beïnvloeden. Eén van de eerste vragen was: wanneer is het beïnvloeden en wanneer is het manipuleren?
Gelijk hebben is belangrijk, maar gelijk krijgen is een kunst. Een training met praktische tips, trucs en technieken om anderen mee te nemen in jouw visie. Door inzicht in het mensenbrein werd overtuigen grijpbaar. Is jouw waarheid wel de waarheid, of kun je door goed luisteren naar de ander wellicht tot andere inzichten komen?

Op 6 november mochten de deelneemsters tijdens de training ‘Maak meer impact’ aan de slag met het thema authentiek presenteren. Op welke manier kun je handen, hoofd en houding inzetten om je boodschap sterk over te brengen op publiek? Met praktische tips over stem en houding is het maken van meer impact weer een stuk eenvoudiger geworden.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op 11 december, met als thema 'Overtuigend debatteren'.


Bijlage (klik om te downloaden):Meer informatie: famnetwerk.nl
Aanmelden: info@famnetwerk.nl / 0475 332491
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie