Doe mee: uw mening over de toekomst van cliëntenparticipatie telt!

Door: Maatschappelijk Netwerk Limburg - Heidy Amory
Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014

Hoe denkt u over de toekomst van de cliëntenparticipatie? Wat zijn uw ervaringen met de vorming van brede adviesraden? Dat willen de Landelijke Cliëntenraad, Movisie, de Koepel van Wmo-raden en het programma Aandacht voor Iedereen graag weten. Daarom worden Wwb-, Wsw- en Wmo-raden uitgenodigd deel te nemen aan een enquête over de ontwikkelingen in de cliëntenparticipatie. Met de uitkomsten willen de organisatoren kijken of ze een passend aanbod kunnen ontwikkelen voor lokale cliëntenraden.

Stem cliënten
Er gaat nogal wat veranderen in het sociale domein. De vier organisaties willen zo goed mogelijk de stem van cliënten laten horen binnen deze veranderingen. De resultaten van de enquête worden in juni bekend gemaakt.

Elke raad één persoon
Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten en moet door één persoon uit een raad worden ingevuld. Uiteraard kunnen meerdere raden binnen een gemeente deelnemen. U kunt de enquête eerst uitprinten, zodat u deze binnen uw raad kunt bespreken voordat u deze invult. U kunt tot uiterlijk 6 juni de enquête invullen.
Aanmelden: klik hier
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.Naam


Email


Uw reactie